Work Time
Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Сб-Нд: вихідний

Блог компании Fire Security


Выберите подкатегорию

Інтернет магазин охоронних систем безпеки

Питання безпеки просто не може не стояти гостро. Про її забезпеченні потрібно постійно піклуватися. Раніше для цих цілей була доступна лише фізична охорона, що доставляло чимало клопоту. Це і вплив лю..

Інструкція з протипожежної безпеки

Пожежа - така справа, де будь-який промах обійдеться дуже дорого. Його наслідки можуть виражатися в повній або істотної псування майна, або, що ще гірше - в шкоді здоров'ю і втрати життя людей. Полум'..

Проведення інструктажів з пожежної безпеки

Чинне законодавство передбачає, що на будь-якому підприємстві повинна бути документація з пожежної безпеки, в тому числі інструктажі. Відомо, що як на виробництві, так і в побуті, саме людина є основн..

Види пожежної охорони

З вогнем жартувати не варто. Як, в іншому, і сподіватися на те, що вас ця стихія не зачепить і пожежа не трапиться. Привести до нього може що-завгодно. Часто це людський фактор або недбалість. Але і у..

Аудит пожежної безпеки

З вогнем жарти погані. Ця прописна істина знайома абсолютно всім з раннього дитинства. Це призводить до інтуїтивної обережності в життя і до того, що пожежі трапляються нечасто. З одного боку, такий с..

Комплект відеоспостереження: купуємо правильно

За безпеку треба платити, а за безпечність - розплачуватися. Ця істина повністю виправдана, адже ті кошти, що вкладаються в заходи безпеки, можуть здатися досить істотними. Однак, навіть один єдиний е..

Де замовити автоматичне водяне пожежогасіння під ключ

Де замовити автоматичне водяне пожежогасіння під ключНайбільш визнаний і популярний спосіб для боротьби з пожежею - використання води. Такий метод застосовується в будівлях, виробничих організаціях, в..

Інструкція про заходи пожежної безпеки на робочому місці

Інструкція про заходи пожежної безпеки на робочому місціЗвід правил і вказівок з переліком дій, які необхідно вживати і неухильно дотримуватися, щоб запобігти небезпеці, ліквідувати загоряння і захист..

Організаційні заходи щодо забезпечення пожежної безпеки

Організаційні заходи щодо забезпечення пожежної безпекиЕфективною і важливою профілактикою пожежі на виробничих ділянках різної галузевої специфіки і в інших установах покликані стати заходи, що забез..

Замовити системи забезпечення пожежної безпеки під ключ

Замовити системи забезпечення пожежної безпеки під ключАктуальність протипожежних систем не вимагає доказів, як очевидно й те, що пожежа вважається однією з найстрашніших катастроф, що призводять до н..

Установка системи пожежогасіння під ключ

Установка системи пожежогасіння під ключПожежа є найбільш руйнівним лихом, яке здатне знищити багато людські цінності. Одним з ефективних способів боротьби з вогнем виступає автоматична система пожежо..

Пожежна служба в Києві

Пожежа - це неконтрольоване горіння, яке може виникнути в будь-який момент з різних причин. Наслідки бувають вкрай серйозні, адже вогонь знищує все на своєму шляху і може становити загрозу для життя л..

Купити пожежне обладнання

Комплексний захист будь-якого об'єкта господарювання від загоряння, попередження пожежної ситуації і необхідна безпека забезпечується пожежним обладнанням.Використання відповідного сучасного обладнанн..

Протипожежна безпека на підприємстві (Київ, Україна)

Замовити протипожежну безпеку на підприємстві (Київ, Україна) під ключНевід'ємною умовою виробничого процесу, що зводить до мінімуму ризик пожеж і регламентуються законодавством, є протипожежна безпек..

Техногенна безпека й цивільний захист

Техногенна безпека й цивільний захистЗ наростанням обсягів промисловості і впровадженням нових технологій, на жаль, вірогідність виникнення надзвичайних та аварійних ситуацій залишається високою. Час ..

Технічне обслуговування протипожежних і охоронних систем

Підтримка експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) протипожежних і охоронних системБудь-яка технічно складна система потребує періодичного обслуговування. Особливо це стосується систем по..

Системи протипожежного захисту

Системи протипожежного захистуПожежа – це одне з найбільш страшних лих, відомих людству за всю його історію. Саме тому системи протипожежного захисту в усьому світі ніколи не втрачають актуальності та..

Проектування пожежних і охоронних систем

Системи пожежної сигналізаціїМонтаж пожежної сигналізації та систем оповіщення про пожежу є необхідним рішенням для забезпечення безпеки співробітників підприємства, офісу або мешканців багатоповерхов..

Монтаж охоронних систем

Монтаж охоронних системУ наші дні хороша охоронна система – це не примха і не прояв зайвої пильності. Щодня десятки квартир, будинків та комерційних об'єктів стають мішенями добре оснащених зловмисник..

Системи блискавкозахисту: проектування, монтаж і обслуговування

Блискавкозахист – це ряд технічних заходів, спрямованих на захист від блискавки будівлі, людей і майна, що включає проектування, монтаж і подальше обслуговування систем. Дані етапи спрямовані на забез..