Work Time
Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Сб-Нд: вихідний

Блог компании Fire Security


Выберите подкатегорию

Як правильно підібрати протигаз

Як правильно підібрати протигазУ разі війни кожен із нас може опинитися біля з небезпечним життя хімічним зараженням. Небезпеку становлять як хімічні боєприпаси, і різні виробництва, що опинилися у зо..

Технічне обслуговування пожежних кранів

Замовити технічне обслуговування пожежних кранівПожежний кран є невід'ємною частиною внутрішнього водяного пожежогасіння. Цей пристрій відноситься до засобів пожежогасіння і є комплектом, розташованим..

Замовити пожежну декларацію

Професійна розробка пожежної декларації ДСНС від Firesecurity..

Установка систем відеоспостереження під ключ

Замовити монтаж відеоспостереження під ключЦя послуга є одним з базових напрямків нашої роботи. Фахівці нашої компанії мають великий практичний досвід, всіма необхідними знаннями і достатньою кваліфік..

Розрахунок шляхів евакуації при пожежі

Розрахунок шляхів евакуації при пожежіКлючовим аспектом ефективності рішень технічної специфіки, за допомогою яких забезпечується пожежна безпека об'єкта і знаходяться в ньому людей, є правильність ро..

Навчання пожежної безпеки цивільного захисту

Навчання пожежної безпеки цивільного захистуЦивільний захист є обов'язковою функцією держави щодо захисту своїх територій та мешканців, а також навколишньої природи від настання надзвичайних ситуацій...

Замір опору ізоляції

Замір опору ізоляції під ключОпором ізоляції називається стан ізоляції електромережі. Справа в тому, що ізоляційний матеріал в ході використання втрачає параметри опору. Щоб своєчасно це виявити і поп..

Термін придатності вогнегасників

Відповідно до загальних правил протипожежної безпеки, не тільки житлові або робочі приміщення, але також автотранспорт повинні бути обладнані вогнегасниками. Якщо вогнегасник вже повністю витратив сві..

Розрахунок вартості монтажу пожежної сигналізації

Вогонь вважається найбільш небезпечною стихією. Ось чому так важливо забезпечувати максимальну безпеку будь-яких приміщень, де присутні люди. Щоб застати загоряння ще на початковій стадії і вчасно пер..

Чи потрібна пожежна сигналізація в магазині?

Не можна ігнорувати ризик займання, особливо в великих складських і торгових приміщеннях. Вогонь може знищити товари на велику суму, завдаючи суттєвих збитків власнику, а про жертви з боку покупців, п..

Монтаж пожежної сигналізації ціна

Ні для кого не секрет, що пожежа - вкрай небезпечне явище, здатне загрожувати не тільки цілісності майна, а й людським життям. Для загоряння в будинках є безліч причин. Це може бути і коротке замиканн..

10 правил монтажу пожежної сигналізації

Сучасні пожежні сигналізації є ефективним технологічним засобом, яке дозволяє своєчасно виявляти ознаки загоряння. І тим самим забезпечувати безпеку людей. Правильно виконувати свою роботу пристрою до..

Системи пожежогасіння

Системи пожежогасіння Fire Security Пожежа - це явище, яке може принести чимало клопоту господарям підприємства, магазину або невеликого офісу. Тому дуже важливо думати про пожежну безпеку і дотр..

Установка пожежної сигналізації

Установка пожежної сигналізації Fire Security Монтажі пожежної сигналізації - це вкрай необхідна умова для окремих об'єктів. Наприклад, це може бути бібліотека, офіс, різні підприємства, а також ..

Модулі пожежогасіння

Модулі пожежогасіння Fire Security Під час гасіння пожежі в наші дні використовуються сучасні методи і прийоми для остаточного припинення процесу горіння, що виключають можливість повторного заго..

Обслуговування пожежної сигналізації

Обслуговування пожежної сигналізації Fire Security Стандартно всі засоби пожежної безпеки обслуговують ті компанії, які займалися їх проектуванням і установкою . Але в інших випадках цією справою..

Монтаж систем пожежної безпеки

Монтаж систем пожежної безпеки Fire Security Пожежна безпека, монтаж системи якої здійснює компанія FireSecurity, це серйозне питання, яке вимагає відповідального підходу. У разі загрози сигналіза..

Монтаж пожежної сигналізації

Монтаж систем пожежної сигналізації Fire Security Пожежна сигналізація монтаж і обслуговування призначаються для вірного визначення вогнищ займання на підконтрольній території . Установка подібної ..

Заправка вогнегасників

Заправка вуглекислотних і порошкових вогнегасників з доставкою Fire Security Для введених в експлуатацію вогнегасників передбачений регулярний технічний огляд, що гарантує їх функціональність, гот..

Види вогнегасників

Види вогнегасників для гасіння з доставкою Fire Security Для того щоб пожежна безпека  була забезпечена на достатньому рівні, кожне з підприємств слід забезпечити вогнегасником. Але який ви..