Work Time
Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Сб-Нд: вихідний

Блог компании Fire Security


Выберите подкатегорию

Розрахунок технічного обслуговування пожежної сигналізації

Вогонь - найважливіший соратник і друг людини. Без нього багато завдань вирішуються в рази складніше, а деякі - і зовсім неможливі. Однак не варто розраховувати на його лояльність. В одну мить вогонь ..

Пусконалагоджувальні роботи пожежної сигналізації

Пусконалагоджувальні роботи пожежної сигналізації - це повноцінний комплекс дій, що включає регулювання і тестування приладів при впливі на них факторів зовнішнього середовища. Чинне нині законодавств..

Пройти навчання з пожежної безпеки повинен кожен!

Вогонь - це дуже сильна стихія. Пожежі іноді трапляються в зовсім непередбаченому місці і в найнесподіваніший момент. А загоряння відбувається часом настільки сильно і швидко, що впорається з ним - за..

Проектування і обслуговування під ключ систем безпеки

Пожежна сигналізація під ключ і охоронні системи є однією з найбільш основних аспектів злагодженої роботи компанії FireSecurity. Від того, наскільки правильно і чітко налагоджена схема забезпечення по..

Пожежна сигналізація в приміщенні

На сьогоднішній день статистика показує, що раптові загоряння наносять матеріальну шкоду економіці країни більше, ніж крадіжки. Щоб уникнути пожежі в приміщеннях будь-якого типу, встановлюють пожежну ..

Пожежна сигналізація в новобудовах

У будь-якому будинку є ймовірність виникнення пожежі. Причин може бути багато. Це і не виключена вчасно плита, і забутий на прасувальної дошки праску. І непогашена сигарета в попільничці. Але не варто..

Пожежна безпека систем вентиляції

Пожежна безпека систем вентиляції - дуже важливий аспект роботи більшості комерційних, офісних будівель, виробничі приміщень, житлових об'єктів. Несправна вентиляція здатна перетворитися в потужну при..

Дренчерної установки пожежогасіння

Силу і могутність вогню поважали з давніх часів. Люди поклонялися богу вогню, приносили йому жертви. Полум'я діє заворожуюче, сприяє заспокоєнню. А сам вогонь широко використовується в різних сферах ж..

Сплінкерне пожежна система

Людство вже давно приручили вогонь і використовується він повсюдно. Його застосування настільки широко, що складно знайти галузі, де б не був задіяний вогонь в тій чи іншій мірі. Однак, незважаючи на ..

Автоматичні установки порошкового пожежогасіння

Чим більшу площу має об'єкт, тим сильніше його необхідно захищати від вогню. Це викликано тим, що на великому об'єкті завжди чимало обладнання, меблів, і що найважливіше - людей, які в разі пожежі мож..

Визначення пожежної безпеки

Якщо мова йде про приватному домоволодінні або квартирі, то тут вже власник самостійно приймає рішення про встановлення пожежної сигналізації та наявності засобів пожежогасіння. На всіх інших об'єктах..

Система забезпечення пожежної безпеки об'єкта захисту

Захиститися від вогню - мудре рішення, адже пожежа простіше не допустити або загасити в самому початку, ніж боротися з разгулявшимся полум'ям. Навіть досвідчені пожежники часом безсилі перед цією поту..

Проектування систем пожежогасіння

Одне з найстрашніших, що може трапитися в будинку або на підприємстві, - це пожежа. Його наслідки просто жахають. Після розгулялася полум'я залишається лише попелища, розлука і поламані долі. Вогонь в..

Судова пожежна сигналізація

Пожежа на судні - страшне явище. Незважаючи на те, що, здавалося б, тут навколо одна вода, але полум'я поширюється практично блискавично. При цьому шанси на порятунок майна, життя і здоров'я людей стр..

Ручна пожежна сигналізація

Найважливіше при гасінні пожежі - швидкість реакції. Чим швидше ви відреагуєте на ситуацію, тим більш ймовірний успішний результат ситуації. Звичайно, має значення і злагодженість дій, і наявність інв..

Пожежна безпека в офісі

Як правило, всі офіси приблизно схожі один на одного. У них немає особливо небезпечних матеріалів, шкідливих і вибухонебезпечних речовин. По крайней мере, їх не повинно бути там. Папери, каталоги, офі..

Програма навчання з пожежної безпеки на підприємстві

Будь-які жарти з вогнем закінчуються погано. Це потужна стихія, яку складно приборкати і ще складніше подолати. Тому дійсно важливо мати знання, що дозволяють запобігти виникненню пожежі, а в разі, як..

Обслуговування охоронної сигналізації

Наявністю сигналізації зараз нікого не здивуєш. Вони встановлюються повсюдно - не тільки на підприємствах, офісах і магазинах, але і в приватних будинках і квартирах. Люди вже давно зжилися з думкою п..

Системи сигналізації та пожежогасіння

Є в житті маса ситуацій, від яких аж ніяк неможливо вберегтися, та й попередить їх не вбачається можливим. Але є і ті ситуації, до яких цілком можна підготуватися, застрахувавши себе від можливого нег..

Організація пожежної безпеки на підприємстві

За діючими законами України, повинна проводитися належним чином організація пожежної безпеки на підприємстві. Це правило необхідно неухильно дотримуватися, адже ухилення від нього може мати жахливі на..