Work Time
Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Сб-Нд: вихідний

Блог компании Fire Security


Выберите подкатегорию

Питання по пожежної безпеки

Рано чи пізно, але питання по пожежної безпеки виникають у кожного. Про неї піклуватися потрібно не тільки на великих промислових об'єктах, а й навіть на найменших торговельних точках і навіть у себе ..

Забезпечення пожежної безпеки

Пожежа - найстрашніше, що може трапитися. Язики полум'я буквально в секунди пожирають все навколо, безповоротно псують майно, калічать і забирають людські життя. Як свідчать професійні пожежники, при ..

Пожежна сигналізація відео

Пожежна сигналізація - необхідна система для безпеки квартири, будинки і різних об'єктів. Установка дозволяє виявити, вчасно зреагувати, усунути загоряння і запобігти пожежі.Пожежна сигналізація, віде..

Пожежна сигналізація: охорона праці

З метою своєчасного оповіщення про пожежу, включення системи пожежогасіння і виклику команди професійних пожежних встановлюється система пожежної сигналізації. Її призначенням є оперативна передача да..

Перевірка пожежних кранів

Усі будівельні та промислові об'єкти укомплектовані спеціальними приладами, які забезпечують пожежну безпеку. Зокрема, це пожежні крани, які виконують функції захисту від непередбачених загорянь, конт..

Ремонт пожежної сигналізації

Пожежна сигналізація, встановлена ​​на об'єкті, потребує регулярного технічного обслуговування. Проведення сервісу дозволяє вчасно виявляти та усувати всі неполадки системи, що гарантує своєчасне реаг..

Система контролю доступу

Система контролю доступу потрібна для обмеження входу сторонніх осіб на заборонені для них об'єкти і території. Робота пристрою полягає в відмиканні і замиканні входу, веденні бази користувачів, яким ..

Вартість обслуговування пожежної сигналізації

Пожежна сигналізація - головний елемент системи безпеки в будинку, офісному приміщенні, магазині, на підприємстві. За статистикою пожежі приносять більше збитків, ніж крадіжки. Установка пожежної сигн..

Послуги з технічного обслуговування пожежної сигналізації

Для забезпечення захисту промислових об'єктів, комерційних компаній та інших підприємств від пожеж встановлюється охоронна система протипожежної безпеки. Вона запускає систему пристроїв і підтримує їх..

Категорії приміщень з пожежної безпеки

Згідно з наказом МНС № 833 від 03.12.2007 встановлено норми НАПБ Б.03.002-2007, згідно з якими проводиться визначення категорії приміщень з пожежної безпеки. Процедура проводиться ще на етапі проектув..

Звукова сигналізація проти пожежі - для чого необхідна?

Хто з нас не виходив з дому, щоб на півдорозі не замислитися і повернутися вимкнути праску, плиту, плойку або іншу техніку, яка може привести до непередбаченого спалаху? Особиста безпека, а також збер..

Журнал інструктажу з пожежної безпеки

Журнал інструктажу з пожежної безпеки присутній на кожному підприємстві. Він виявляється свого роду допоміжним засобом при навчанні існуючим правилам безпеки нових співробітників, а також актуалізації..

Бездротова GSM сигналізація - запорука безпеки власності

У наш час бездротова GSM сигналізація перестала бути чимось новим і незвичайним. Протягом декількох років ця апаратура перейшла з категорії професійного обладнання в побутову техніку. Завдяки бездрото..

Автономна сигналізація - чому це один з найкращих варіантів захисту?

Часом власники підприємств і звичайні громадяни стикаються з проблемою раптового займання на виробництві або вдома, і назвати щасливчиками можна тих, хто зміг це запобігти самостійно, коли вогонь не в..

Вимоги пожежної безпеки до електроустановок

Експлуатація будь-яких електроустановок проводиться відповідно до цілим рядом нормативних документів, що описують правила електричної і пожежної безпеки. Ці норми описують як дії персоналу при викорис..

Системи забезпечення пожежної безпеки

Людство завжди з побоюванням відносилося до стихії вогню. З одного боку, полум'я допомагало в приготуванні їжі, обігріві і вирішенні ряду побутових питань. Але з іншого боку, розбушувавшись, вогонь зн..

Правила пожежної безпеки

З пожежею жартувати не можна. Аж надто дорого обходяться такі жарти - і в матеріальному плані, і в плані людських жертв. Вогонь - це справжня бурхлива стихія, яка вимагає до себе поваги і не прощає не..

Пожежна безпека в школах і дитячих садах

Діти - найцінніше в житті будь-якого батька. І віддаючи їх в школу або садок, батьки хочуть бути на 100% впевнені в тому, що їх чадо в цілковитій безпеці, в тому числі і від пожежі. Та й скажемо чесно..

План евакуації при пожежі

Найголовніше під час пожежі - зберегти людські життя і здоров'я. А для цього важливо правильно розробити план евакуації при пожежі. Він повинен бути добре продуманий і простий в реалізації. Наша компа..

Монтаж пожежної сигналізації

Монтаж пожарной сигнализацииНичто не наносит такой урон, как пожар. Он возникает резко и буквально в мгновение охватывает всю площадь, нанося непоправимый ущерб, пожирая имущество, унося за собой жизн..